Narcissus-myten som popvideo

Se Bror Forsgrens musikkvideo «In A Time When God Was One», regissert av Lars Petter Pettersen.

Marcus «Bror» Forsgren er kjent som både gitarist i Jaga Jazzist og frontfigur i The Lionheart Brothers, Trondheims-bandet som traff kritikere (og andre lyttere) rett i hjerterota med debuten «Dizzy Kiss» i 2007.

I høst har han mottatt ovasjoner for albumdebuten «Narcissus», der han går multiinstrumentalistisk til verks sammen med gode hjelpere som Marte Eberson, Mathias Eick, brødrene Martin og Lars Horntveth og TrondheimSolistene.

Tap av uskyld

Her forleden ble radiosingelen og den medfølgende videoen «In A Time When God Was One» sluppet. Det er Tinagent-fotograf og regissør Lars Petter Pettersen som står bak, og han har med seg danseren Silas Henriksen, som til daglig er ansatt ved Den norske opera og ballett.

– Innholdet er basert på en blanding av historien om Narkissos, tapet av uskylden og oppdagelsen av en verden som er annerledes enn det du trodde. Jeg ville at Silas med sin fridans skulle tolke disse to scenariene. Bruddet med fargene kan sees på som en slags oppvåkning. Vekslingen av rene, inverterte og multileksponerte bilder representerer uskylden og det motsatte. Det er da bevisstheten om at alt ikke er enkelt eller har en sannhet kommer inn, forklarer Pettersen til kreativtforum.no.  


Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.