Ny Volvo-test slippes torsdag

Med suksesser som «The Epic Split» og «The Hamster Stunt» har Volvo Trucks' livetestserie vært et reklamefenomen. Den 3. desember kommer det en ny Live Test hvor Volvo FMX-lastebil utsettes for en av de tøffeste testene noensinne.

I Volvo Trucks' neste Live Test skal en Volvo FMX-anleggslastebil utsettes for den ultimative utfordringen. Ifølge Volvo Trucks selv er dette den tøffeste testen de har gjennomført så langt i serien. 

– Vi har lansert en rekke nye funksjoner til Volvo FMX i løpet av det siste året, dette er med på å gjøre lastebilen uovervinnelig i forhold til styrke og trekkraft. For å vise folk hvor mye lastebilen er i stand til å klare, gjennomfører vi den tøffeste testen vi klarte å komme på, sier Ingela Nordenhav, direktør for global markedsføring og kommunikasjon hos Volvo Trucks.

Hva den nye testen faktisk går ut på, blir avslørt 3. desember når filmen har premiere på Volvo Trucks egen YouTube-kanal.

«Look Who’s Driving»

Felles for alle testene er at de tester ytelsen på Volvo-lastebilene på spektakulære måter. «Look Who’s Driving» er den syvende testen i Volvo Trucks’ Live Test-serie, som startet med «The Ballerina Stunt» i 2012. Serien består også virale suksesser som f.eks. «The Hook», «The Hamster Stunt» og «The Epic Split», sistnevnte med Jean-Claude van Damme.

– Formålet med Live Test-serien er å vise hvor fantastisk Volvo-lastebilene kan prestere, ved å utsette dem for helt spektakulære testere, sier Nordenhav.

Livetestserien er blitt sett over 100 millioner ganger på YouTube.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.