Sagenes blir kreativ leder

Celine Sagenes er ny kreativ leder i Involve!Advertising.

– Det var et helt naturlig valg. Celine har jobbet hos oss i flere år allerede, og er en allsidig AD og designer med teft for det som skjer og med en stødig estetisk sans. Samtidig er hun en inkluderende teamworker som bidrar til å heve kvaliteten på det vi gjør, sier Kjetil Væhle, daglig leder i Involve!Advertising.

Ifølge Celine Sagenes har hun har vært i reklamebransjen siden Facebook oppsto. Heldigvis forfulgte hun ikke mors ønske om kokkelinjen på Fitjar husmorskole, men gikk videre til Westerdals, via et par år i eventbransjen hos Gyro, før hun endte opp i reklamebransjen. Det ble fire år i Spilberg reklamebyrå, før hun havnet i Involve! i 2010

Hele kommunikasjonsbransjen er inne i store omveltninger, og Sagenes mener det er en stor fordel å jobbe i et tverrfaglig miljø med alle disipliner på huset.

– Det gir oss rask tilgang til ekspertise innen PR, design, SoMe og sisteledd som vi kan dra tidlig inn i prosessen. Slik kan vi ta vare på det meste av kundenes kommunikasjonsbehov på ett sted.

I dag jobber Involve med Bademiljø, Nortura, Ramirent, Eco Energi, Orkla, Verisure, Bayer Healthcare, Sanofi og Galderma. Sagenes har tidligere jobbet med blant andre Rikstoto, Storebrand, TINE, House of Oslo, T-banen og Hi-Fi klubben.


Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.