Blir med komikerne på jobb

Ny stand-up podcast fra Yngve Skomsvoll, som sammen med Både Og Redaksjonell Produksjon (BORP) tar oss med backstage for å snakke med humorfolket.


68428 33143 original

Yngve Skomsvoll leder den nye podcasten «Backstageprat».

Dette er «Backstageprat»: Komiker og tekstforfatter Yngve Skomsvoll tar med seg mikrofon og blir med andre komikere på jobb. De møtes rett før forestilling og snakker sammen om dagens setliste, om livet som komiker og andre ting man snakker om backstage. Komikeren vurderer egne vitser og man får også høre publikums respons på de aktuelle vitsene i et live-opptak som flettes inn i intervjuet.

Første episode har premiere i morgen, 10 desember. Yngve møter Dag Sørås som skal opptre på et anti-rasistisk arrangement på Dattera til Hagen om to timer. Foreløpig har han ingenting annet på blokka en én vits han ikke klarer å forklare og en slags vag plan om å fortelle hvorfor rasisme er undervurdert. Han forteller også hvorfor han aldri skal gjøre stand up i Narvik mer. Nye episoder blir sluppet hver torsdag.

Du kan høre episode én her.

Produserer podcaster på løpende bånd

Programleder i «Backstageprat» er Skomsvoll, mens han og Janne Regine Rugtvedt deler på regien. Bak spakene sitter lydtekniker Charlotte Trolin.

BORP er nyoppstartet og heleid av Både Og. Selskapet utvikler podcaster og annet redaksjonelt materiale, og produserer i dag «Tusvik&Tønne» , «Dustene», «Matprat», «David Skaufjord forklarer alt», «Podcastresepsjonen», «Bekk Open Podcast», «Kort Applaus» og diverse radioprogrammer for NRK, blant annet «Sannhetsministeriet» på P2.

Podcastene består både av helfinansierte produksjoner («Vinmonopolet», «Matprat», «Bekk Open») og sponsoratfinansierte produksjoner.