Kondom-emoji skal motivere ungdom til sikker sex

I dag, på World Aids Day, lanserer MTV nye kondom-emojier som skal øke bevisstheten rundt sikker sex blant unge og være med på å forebygge HIV og AIDS.

Å prate om sex kan være både vanskelig og ubehagelig for ungdommer, men det nye emoji-tastaturet skal forsøke å gjøre samtalen litt enklere. «Sexikonene» er laget for at ungdom skal kunne snakke om sikker sex på en moderne, komfortabel måte.  

− I dag er emojier blitt en del av dagligtalen til ungdom verden over. Vi håper at de nye ikonene vil gjøre det litt enklere for ungdom å snakke om sikker sex på en måte som kanskje føles litt tryggere for dem, forteller David Lincoln Blom, markedssjef for MTV i Norden. 

I MTVs kortfilm «Sext Life» kommer ikonene til live og utfører sikker sex ved hjelp av kondom-emojien. I filmen ser vi emojier i hete scener, alt fra en banan, smultring, aubergine, fersken og, selvfølgelig, pekefingeren. Den nye kondom-emojien introduseres under en het seanse mellom flere allerede populære emojier, i det som best kan beskrives som en orgie av hender, fingre og frukt.

Hensikten med kampanjen er å få ungdommer til å våge å prate om sikker sex, og å øke bevisstheten rundt kampen mot HIV og AIDS. «Sext Life» sendes fra og med 1. desember på MTV og blir tilgjengelig på MTV.no. 

SafeSext-tastaturet kan lastes gratis ned til iOS og Android. Og du kan støtte MTV Staying Alive Foundation og Worlds Aids Day gjennom emneknaggen #SafeSext. For mer informasjon om Safe Sext-kampanjen, besøk safesext.mtv.com.


Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.