Styrker med mote, mat og interiør

Tre nye fotografer til Pudder Agency.

68182 5694b original
Foto: Truls Qvale for Bjørklund
68185 c83de original
Foto: Birgit Fauske for Stokke
68191 3d754 original
Foto: Stian Broch
68194 dc561 original
Foto: Birgit Fauske for Elle
68197 47af8 original
Foto: Stian Broch

– Vi styrker nå Pudder Agency-stallen med ytterligere tre dyktige fotografer som alle har spesialisert seg på hver sin nisje innen mote og livsstil, forteller daglig leder Maren Helly-Hansen Sørbye og agent Hilde Holta.

– Det å skape visuelle og innbydende bilder som vekker appetitten er en kunst som matfotograf Stian Broch behersker til fingerspissene. For noen år siden valgte han å dedikere seg fullt og helt til maten og har siden jobbet med merkevarer som Godt Levert, Bama og Meny. I tillegg lager Stian vakre kokebøker. Grillboken «Glød», gjort i samarbeid med Gyldendal og stjernekokk Jan Ivar Nykvist, ble nylig nominert til Årets kokebok. Han har også laget bok med Eyvind Hellstrøm samt fotografert på de fleste av Oslos anerkjente restaurant-kjøkken.

– Interiørfotograf Birgit Fauske startet som interiørstylist i London der hun i noen år jobbet med fotografer med blant annet Harrods, British Living Etc og Mason på kundelisten. Men Birgit ville ha mer kontroll over sluttresultatet og gikk etterhvert over til å fotografere selv. Hennes bruk av naturlig lys resulterer i autentiske og stemningsfulle bilder. Og på kundelisten finner man eksempelvis Stokke, BoBedre, Vitra Scandinavia og International, Kid, Interiørmagasinet og ELLE Decoration.

Truls Qvale har vokst opp «på sett» og har fotografi, bokstavlig talt, i blodet. Hans teft for det tekniske, samt brede forståelse av tekstil og tekstur, gjør han unik i sin nisje, og han får et hvert plagg eller produkt til å skinne. Han skaper kontemporære mote- og skjønnhetsbilder, med en touch av den gamle skolen. Kundene han jobber for inkluderer blant annet ELLE, Costume, Schön, Bjørklund og Kari Traa, avslutter Helly-Hansen Sørbye.