Lettvint rør ispedd faglige innfall

Årets første NIRcast-sending er på lufta. Denne gangen snakker vi om de trendene vi ikke bør følge i året vi har foran oss. Vi ser på hvorfor Segway aldri ble noen stor hit. Vi deler ut kudos til en svensk tullekopp, kårer desember måneds flateste og reiser tilbake til 1959 i Sindres tidsmaskin.

69118 54596 original
Steven Avery fra «Making a Murderer». Etter å ha sittet uskyldig fengsel i 18 år ble Avery løslatt. Kort tid senere ble han tiltalt for å ha drept en 25 år gammel kvinne.

Årets første NIR består ifølge de tre NIR-erne selv av «litt lettvint rør ispedd noen faglige innfall», så da var overskriften gitt. Som vanlig når vi er kommet i en ny måned, har vi Flatindeksen på plass. Sindres tidsmaskin er også med, og denne gangen handler det om innovativ postombæring tilbake i 1959. Vi snakker om Segway-stagnasjon, lineær-tv, Redd Barnas Gullbarbie-kåring og julas store strømmesnakkis, «Making a Murderer».

Vi kommer heller ikke utenom instagrammeren @ofoget, som har køddet med det svenske folkhemmet de siste månedene ved å henge opp rare nabovarsler (se vedlegg) og småfrekke forespørsler i svenske borettslagsoppganger. Det kvalifiserer til årets første kudos.


Du kan også høre sendingen via iTunes.