Melvær&Lien = Melvær&Co

Et av Stavanger-regionens eldste reklamebyråer går tilbake til sitt opprinnelige navn, samtidig som de flytter inn i nye lokaler. I tillegg har byrået fått ny kreativ leder i Frode Skaren, også kjent som illustratøren og designeren UglyLogo

– Nå er vi omsider klar med navnebytte, ny kreativ leder og splitter nye gamle lokaler, sier Andreas Melvær, daglig leder og 2. generasjons Melvær i Stavangers eldste byrå, som også er blant de mest anerkjente.

18. mai oppdaterer byrået sin nettside og diverse sosiale medier med det nye navnet. Melvær&Co er det opprinnelige navnet fra 1989. 

– Men det markerer ikke et skritt tilbake, tvert om! Nå er vi på plass i «Absinthen», et fantastisk loftslokale i østre bydel med nærmere sju meter under taket, innendørs balkong og et interiør som bare må oppleves, forteller han.

Hemmelig trapp

Melvær avslører at han sammen med huseier Finn Gjedebo designet egen hemmelig trapp inni en bokhylle med fransk balkong på toppen. 

– Vi har også bygget en mini-versjon av den utvendige fasaden på innsiden som prosjektlederkontor.

Frode «UglyLogo» Skaren

Ny kreativ leder i byrået er Frode Skaren, også kjent som UglyLogo. 

– Frode er en aktiv og synlig profil i kreatørverdenen, og har vunnet en rekke priser innen både illustrasjon og grafisk design. Nå gleder vi oss til å bli inspirert og utfordret kreativt av denne mannen. Vi må presisere at han i tillegg til å være vår kreative leder fortsetter med illustrasjonsoppdrag som UglyLogo i ByHands. 

For tiden fronter Skaren Eplehusets kreatørstipend i en ny reklamefilm. Se denne samt et intervju med og presentasjon av mannens arbeider her.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.