Nytt KF-styre på plass

Halve KF-styret takker for seg og slipper nye krefter til, mens styreleder Eldar Skylstad fortsetter på fjerde året.

73873 3b0f7 original
Styreleder Eldar Skylstad, her på scenen under Gullblyanten 2014. Arkivfoto: Tor Lie

Tirsdag i forrige uke var det duket for Kreativt Forums årlige Generalforsamling, der blant annet nye styremedlemmer i KF var på valg. Fire styremedlemmer takker nå av etter endt periode: Maja Folgerø (POL), Thomas Askim (SMFB), Ørnulf Johnsen (Anorak/North Alliance) og Jan Christian Fosseidbråten (Los&Co).

De blir erstattet av Christian Buksti (Dekode), Kjetill Nybø (Kitchen), Vidar Singh (Geelmuyden Kiese) og Frederik Horn (Ernö).

I tillegg består styret av to som ikke var på valg i år: Olav Svartøien (HK reklamebyrå) og Therese Jacobsen (Dinamo).

Eldar Skylstad (DDB Oslo), som i 2016 leder KF-styret for en fjerde periode, takker de avtroppende styremedlemmene for innsatsen, mens han ønsker de nye velkommen inn.

– Først og fremst takk til en bra gjeng som har bidratt i viktige prosesser i foreningen. Ikke minst med hensyn til det nye samarbeidet med Virke og fornyelser i kursprogrammet. Så er det bare å glede seg til å få nye folk om bord. Det ser ut til å bli et styre med engasjerte folk som jeg gleder meg til å jobbe sammen med. Bare trist at kjønnsfordelingen ble enda skjevere enn før. Det er i seg selv kanskje en sak for det påtroppende styret? spør styrelederen avslutningsvis.