RfA: ingen tid å miste

Reklamebransjens tradisjonelle veldedighetsdugnad, Reklame for Alvor, sparkes i gang med briefslipp 22. august. Til det trenger vi en ideell organisasjon. Ny søknadsfrist for organisasjoner er 25. mai.

Reklame for Alvor blir arrangert annet hvert år, og er reklamebransjens dugnad for en ideell sak. Humanitære og samfunnsorienterte organisasjoner søker om å få tildelt en gratis kampanje, og byråene konkurrerer om å få oppdraget. Under RfA bidrar reklamebyråer, mediebransjen og produksjonsmiljøer med et enormt antall medieeksponeringer og arbeidstimer. 

Ny søknadsfrist

Med et ønske om flere søkere, utsettes søknadsfristen til 25. mai. Det oppfordres at alle organisasjoner som har en sak de brenner for om å søke Reklame for Alvor.

– Mange organisasjoner har ikke ressurser til markedsføring og sliter med å nå ut med sitt budskap. Reklame for Alvor er en unik mulighet for organisasjoner å vise seg frem for det norske publikum, hvor én heldig organisasjon får en kampanje verdt flere millioner kroner, sier Victoria Marie Evensen, leder for årets styringsgruppe. 


Vet du om en ideell organisasjon som hadde fortjent gratis oppmerksomhet?  

Send tips til rfa@kreativtforum.no.

For mer informasjon:

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.