Holmenkollen Skifestival velger JCPR

Arrangøren av verdenscupen i skiskyting, nordiske grener og Oslo Skishow har valgt JCPR som ny partner på PR- og kommunikasjonssiden.

76640 1e950 original
Fra venstre: Henrik Juel Teige (JCPR), Emilie Nordskar, Kristin Sæterøy (Holmenkollen Skifestival) og Erik Trosby (JCPR).

PR-byrået skal bistå arrangørselskapet med strategiske og operative kommunikasjonsoppgaver.

– I JCPR fant vi en kreativ partner med sterk kommunikasjonsfaglig kompetanse. I tillegg har byrået bred erfaring fra idretten, noe som var avgjørende for oss, sier Kristin Sæterøy, daglig leder i Holmenkollen Skifestival.

Holmenkollen Skifestival har arrangert verdenscupen i nordiske grener siden 2014, og Oslo Skishow siden 2015. Nytt av året er at selskapet også har tatt over ansvaret for planleggingen og gjennomføringen av verdenscupen i skiskyting, på oppdrag fra Norges Skiskytterforbund.

– Vi står ovenfor flere spennende utfordringer og muligheter og ønsker å styrke oss på kommunikasjonssiden. Med den erfaringen JCPR har føler vi oss godt rustet til det, sier Sæterøy.

Traff blink i skiskytter-VM

JCPR bistod VM i skiskyting på kommunikasjon og mediehåndtering tidligere i år. I etterkant av VM ansatte byrået mesterskapets kommunikasjonssjef, Erik Trosby, som ny partner og rådgiver. Søsterselskapet JCP Event har også bred erfaring fra idrettsarrangementer, blant annet fra X-Games og Ski-VM i 2011.

– Dette er en fantastisk morsom utfordring for oss, og ikke minst en stor ære. Holmenkollen Skifestival står bak noen av de mest tradisjonsrike og folkekjære arrangementene i norsk idrett, og vi skal hjelpe dem med å styrke merkevaren ytterligere i årene som kommer, sier Henrik Juel Teige, daglig leder i JCPR.

Verdenscupene i nordiske grener og skiskyting arrangeres i perioden 10.-19. mars 2017.