Involve! med «norsk» taxi i Mumbai

Byrået Involve! sponset en lokal designer og taxisjåfør til å dekorere innsiden på en av Mumbais ikoniske Premier Padmini-taxier. I tillegg har byrået selv designet en taxi som nå kjører rundt i millionbyen med norske motiver.

I storbyen Mumbai i India kjører en «norsk» taxi dekorert med isbjørner, nordlys, reinsdyr og ulver. Det er et resultat av at Involve! har deltatt i prosjektet Taxi Fabric, som er sponset via crowdfundingsamfunnet Kickstarter. 

– Jeg liker designet svært godt, spesielt fargene. Mange av mine passasjerer spør meg hvor interiøret kommer fra, fordi det er så vakkert og fargerikt. De elsker monumentene også, sier taxisjåføren Brijesh Kumar Shukla, som kjører den norskdekorerte taxien.

Espen Aarbakke Johnsen i Involve! forklarer hvordan det hele oppsto:

– Taxi Fabric-prosjektet dukket opp i nyhetsbrevet til Kickstarter. Jeg likte umiddelbart den enkle og konkrete ideen, og så at dette ville være et kult prosjekt for et kommunikasjonsbyrå med både designere og illustratører i huset. 

Designer Anja Sofie Haugen står bak designet.

– Vi valgte å kalle prosjektet «Contrasts». En passende tittel med tanke på forskjellene på det kalde, lyse nordiske mot det varme fargerike indiske, forklarer hun. 

Les mer og se flere bilder fra prosjektet her

Her kan du lese mer om prosjektet til den lokale designeren som ble sponset. 

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.