Stig Henrik Hoff til Sølvsuper

Produksjonsselskapet Sølvsuper utvider registallen med filmbransjeveteran og skuespiller Stig Henrik Hoff.

– Med over 50 film- og TV-produksjoner på merittlisten, deriblant Hollywoodfilmen «The Thing» og norske titler som «Max Manus», «Hawaii, Oslo» og «Kautokeinoopprøret», byr Stig Henrik Hoff på en unik troverdighet og tydelig profil i reklamefilmene sine, misjonerer Sølvsuper-produsent Lars Olav Seim, som blir smålyrisk i sitt forsøk på å konkretisere den nevnte troverdighetsprofilen: 

– Industriell poesi som lukter av diesel og norsk folkesjel.

Store kontraster

Hoff sjøl forklarer at han har en forkjærlighet for de store kontrastene, en dialektikk mellom det rolige og det eksplosive, det subtile og det svulstige.

– Fordelen med å ha stått 30 år foran kamera er den gjensidige tilliten man bygger opp mellom menneskene foran og bak linsa, forklarer han.

– Vi er veldig fornøyde med å ha kuppet Stig Henrik. Han er en regissør med en svært tydelig signatur, som utfyller viften av talenter i stallen vår meget godt. Dette er en regissør vi gleder oss til å ta med i stormen, bokstavelig talt, legger Seim til.

Produsent Øysten Haare framhever Hoffs gastronomiske bedrifter.

– En side ved Stig Henrik mange ikke kjenner er at han er gastronom. Han har til og med fagbrev som kokk fra Bagatelle under Eivind Hellstrøm. Denne genuine interessen for mat og estetikk tar han også med seg inn i arbeidet med reklamefilm, lover han.


Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.