Fiskelykke for TRY og FINN

Årets sjette sølvfisk går til TRY for FINN-filmen «Veteranbil». Det er den tredje Sølvfisken kreativt team Anders Holm og Sebastian Prestø har vunnet i år, og den andre Sølvfisken vunnet av FINN.

Med «Veteranbil» som vinner av juni-Sølvfisken har FINN vunnet to sølvfisker til nå i år. Filmen «Piano» vant i mars, og med Norsk Tippings Flax-film som vant Sølvfisken i mai, har teamet Anders Holm og Sebastian Prestø innkassert hele tre av de seks sølvfiskene som har blitt delt ut. 

Holm og Prestø er to av de syv TRY-utbryterne som gikk ut og startet opp byrået Morgenstern tidligere i høst.

Juryens begrunnelse lyder som følger: «For andre gang i år sveiver Finn inn en Sølvfisk, denne gang for måneden juni. Filmen om mannen som lurer på hva som fikk ham til å fylle opp garasjen med en sliten veteranbil vinner fordi den velprodusert, morsom og lett å kjenne seg igjen i. Byrået er fiskespesialisten TRY.»

I tillegg til kreatørene Prestø og Holm består teamet av prosjektleder Annette Werner og konsulent Kristian Lyse, mens regien er av Harald Zwart hos Motion Blur, der Espen Horn har vært produsent.Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.