Kaltenborn med stort Aesop-oppdrag

Bendik Kaltenborn illusterer gaveeske-konseptet «Pursuits of Passion» på vegne av skjønnhetsmerket Aesop.

Aesop er et skjønnhetsmerke med rykte for kvalitet, med sitt fokus på håndverk, innovasjon og design, og er for mange en ettertraktet kunde. Når de ringer og spør om du vil jobbe med dem på en internasjonal storsatsing, sier du ikke nei takk. 

– Det gjorde heldigvis ikke Bendik Kaltenborn, da han fikk en telefon fra Australia i januar, sier agent i byHands, Ida Lund Bjørnsen.

Det flere måneder lange samarbeidet har resultert i syv unike illustrasjoner til gaveeske-konseptet «Pursuits of Passion». Gaveeskene og tilhørende kampanjemateriell blir om få uker lansert i alle Aesops butikker på verdensbasis. 

Lidenskapelige eksentrikere

Aesop ønsker med årets tema å hylle syv forskjellige naturforskere for sine prestasjoner og bidrag til ny og verdifull innsikt. Fellesbetegnelsen er enorm lidenskap for sitt felt og en god dose eksentrisitet.  

Bendik Kaltenborn har gjennom sine illustrasjoner portrettert naturforskernes bragder i sitt naturlige miljø. Blant annet har han fanget grunnleggeren av nasjonalparken Yosemite, John Muirs, berømte klatreferd opp en Douglas-gran midt i en storm, og den første kvinnelige geologen Etheldred Benett i sitt møysommelige arbeid med fossiler på stranden i Dorset. 


Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.