Kun 3 billetter igjen til New York

I forbindelse med omleggingen av Sølvmikken og Gullmikken blir «Kreatører på tur» til New York 2017 den aller siste, men det er fortsatt mulighet til å sikre seg plass.

Kreativt Forum og P4 har i en årrekke arrangert den månedlige kåringen Sølvmikken der de beste radiospottene kåres. Vinnerne av Sølvmikken har i tillegg til heder og ære vunnet en billett til den årlige reisen «Kreatører på tur», i P4-regi. 

Sølvmikk-kåringene vil fortsette som før, men på grunn av tøffere tider i mediebransjen ser P4 seg nødt til å omprioritere. Etter turen som gjennomføres i februar 2017 legges den derfor ned. 

Siste sjanse for å vinne NY-tur

Det betyr at aller siste mulighet til å vinne billetter til NY, er ved å vinne Sølvmikken for enten oktober, november eller desember i år. Samtlige månedsvinnere reiser sammen til New York i februar 2017. Det er to plasser per månedlige kåring. 

Merk at kåringene for november og desember slås sammen og foretas 16. desember, med innleveringsfrister 12. desember. 

– Det lages mye bra radioreklame her i landet, og det er en givende og av og til utfordrende oppgave for juryen å lytte seg gjennom og kåre de aller beste spottene blant innsendte bidrag til Sølvmikken hver måned, sier juryleder Alexander Gjersøe

Markedsdirektør i P4-gruppen, Charlotte Førli er svært fornøyd med det høye nivået på norsk radioreklame, og sier at det alltid er spennende å høre vinnerspottene hver måned. 

– Reklamen utgjør 15 prosent av innholdet vårt på lufta og kvaliteten er selvsagt svært viktig for oss. Det har vært en glede å arrangere disse turene i flere år, og Kreatører på tur har vært et fint samlingspunkt for kreatører og oss i P4, der vi har kunnet diskutere radio- og kreativ kommunikasjon på tvers av miljøer, sier Førli. 

– Det er trist å innse at vi er nødt til å legge ned aktiviteten, men i møtet med en ny mediehverdag, blir det vanskeligere å forsvare et slikt arrangement, avslutter hun. 

Årets beste radiospot vil fortsatt bli hedret og premiert under Gullblyanten hvert år.

Foto av Manhattan: Phil Dolby [CC BY 2.0], via Wikimedia Commons

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.