Møt opp i slåbrok og få gratis antrekk

Den første som kommer til en Fretex-butikk kun iført slåbrok på lørdag, får et selvvalgt antrekk til en verdi av 1000 kroner.

80001 7211e original

I forbindelse med lanseringen av miniserien «Mannen som levde på Fretex», inviterer Norges Fretex-butikker til slåbrok-lørdag. Alle som kommer i slåbrok etter den heldige vinneren får 30 prosent på kleskjøpet sitt.

– I «Mannen som levde på Fretex» gir komiker Henrik Fladseth alle klærne sine til Fretex, og må derfor gå i slåbrok ned til Fretex-butikken hver dag for å hente et nytt antrekk. Vi tenkte derfor at det kunne være morsomt for andre å få prøve det samme, og håper det kan bidra til å rette fokus mot gjenvinning og gjenbruk, forteller prosjektleder Arnt-Willy Hjelle i Fretex.

Videre oppfordrer han de som kommer i slåbrok til å ha med seg klærne sine og gi de til Fretex. På den måten er du med på å bremse forbruket, avslutter Hjelle. De som deltar bør også være villige til å bli tatt bilde av i butikken, til bruk i sosiale medier.

Tilbudet gjelder kun lørdag 12. November, og antrekket må kjøpes og/eller rabatten brukes i butikken samme dag. (Gjelder ikke butikkene i Bryne, Gjøvik, Larvik, Lund eller Risør).

Følg serien på www.facebook.com/gitilfretex.