Smebye og Finseth er nytt Kitchen-team

Kitchen utvider kreatør-gjengen med teamet Anne Marte Smebye og Ole Andreas Finseth.

– For oss som driver med kreativitet er det viktig at ikke vi blir en altfor homogen masse, som tenker og gjør de samme tingene. Vi ønsket oss folk med litt annen bakgrunn og med en kapasitet til å angripe kundenes utfordringer på nye og spennende måter. Det håper jeg kundene våre vil merke, sier kreativ leder Kjetill Nybø i Kitchen.

Anne Marte Smebye (27) er ifølge sin nye arbeidsgiver sterk på idéutvikling innen flere felt, blant annet magasin, TV, sosiale medier, markedsføring og redaksjonell kommunikasjon. Hun har vunnet flere priser for sitt arbeid, blant annet fra Gullkalven, Sølvtaggen og Content Marketing Awards. Hun kommer sist fra SMFB Engine. 

Ole Andreas Finseth (28) er utdannet innen art direction og eksponeringsdesign fra Westerdals Oslo ACT. Denne miksen av erfaring har gjort ham sterk på visuelt uttrykk, ifølge Kitchen. Han har i tillegg erfaring fra å jobbe med kampanjer in-house, blant annet gjennom merkevarene Aftenposten og Aftenposten junior. Han har også erfaring fra idéutvikling av TV-konsepter. 

Byrået melder at teamet er allerede godt i gang med å stjele kontorrekvisita og komme med irriterende nye synspunkter. Det siste skal henge sammen med bakgrunnen deres.

– Vi synes det er kult at Kitchen ønsker å tenke digitalt tidligere i idéprossessene og ser frem til å jobbe med sterke kreative og digitale hoder i Kitchen, forteller teamet.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.