Tundra* preget John Galliano under moteuka

Tundra* har samarbeidet med John Galliano i Paris i forbindelse med motehusets nye kolleksjon, som nylig ble vist under moteuka i Paris.

Karine Faou, fra den fransk-norske animasjons- og illustrasjonssduoen Tundra*,  forteller følgende om samarbeidet:

– Vi ble spurt om å designe og illustrere all-over prints for høstkolleksjonen. Kolleksjonen var inspirert av Luisa Casati, en rik italiensk arving og eksentrisk muse i kunstverdenen på begynnelsen av 1900-tallet. 

Casati er blant annet kjent for sitatet «Jeg ønsker å være et levende kunstverk». 

– Hun hadde for eksempel levende geparder i bånd og dukket opp på fester med slanger rundt halsen, og hun fascinerte kunstnere og litterære figurer som Robert de Montesquiou, Romain de Tirtoff (Erte), Jean Cocteau, og Cecil Beaton, forteller Faou.

– Det har vært utrolig morsomt å jobbe så nært med Galliano-teamet de siste par månedene. Vi har fått brukt mange forskjellige spennende og eksklusive teknikker som all-over-print design på Devoré velour, Jacquard tailoring, print på Georgette tekstiler og broderi med paljetter. 

– Alt har blitt designet og håndtegnet her i Oslo. Fargelegging gjorde vi digitalt for å ha mest mulig fleksibilitet med tanke på de forskjellige tekstilkombinasjonene.

Tundra* blir representert av Pravda på reklamefilm.

Kolleksjonen blir lansert høsten 2017.

  • Designer og illustratør: Karine Faou
  • Kreativ produsent: Espen Haslene
  • Kunde: John Galliano

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.