Fotograf Cathrine Wessel til Palookaville

Den New York-baserte fotografen skal nå representeres i Norge.

Fotografagenturet Palookaville skal representere fotograf Cathrine Wessel i Norge. Hun har tilbragt de tre siste tiårene som fotograf i New York, hvor hun jobber for kunder som Nike, Adidas, Gigi Hadid for Reebok, Nautica, Esprit, Mark & Spencer, Speedo og UGG.

– Cathrine har verden som sin arbeidsplass, og hennes utallige reiseopplevelser gjenspeiles i bildene. Det er inspirerende og veldig gøy for både kundene og oss at Cathrine med sin internasjonale erfaring nå også ønsker å jobbe og bli representert i Norge, sier daglig leder i Palookaville, Tanya Wibye Nærdal

– Jeg velger Palookaville som samarbeidspartner da jeg allerede har jobbet mye med Pauline Nærholm på flere tidligere prosjekter. Hun kjenner meg godt og vet hvordan jeg jobber for å skape det optimale øyeblikket og sette min signatur på prosjektene. I slike jobbprosesser er det viktig at alt ligger til rette for at dette skal skje, og da blir den spennende kombinasjonen mellom Tanyas produksjons- og businesserfaring og Paulines kreativitet veldig viktig. Jeg gleder meg til å bli kjent med det norske markedet, sier Wessel.

I all hovedsak konsentrerer Wessel seg fotografisk om sport, reiser og mote. 

– Cathrine har sitt eget sterke, dokumentariske uttrykk, og fyller således sin helt egen plass i Palookavilles fotografportefølje, avslutter Wibye Nærdal.

Palookaville representerer også fotografene Ole Musken, Lars Botten, Morten Borgestad, Rune Bendiksen, Hinda Fahre, Martin Rustad, Simen Øvergaard og Solveig Knutsen


Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.