Kåret til Norges beste kreative gründerbedrift

Graphiq fra Oslo er vinner av Creative Business Cup Norge, som kårer Norges beste bedrift innen kreativ næring.

Selskapet, som har utviklet et webbasert kollektiv med frilans-designere som lager nettsider, presentasjoner, logo, illustrasjoner og animasjoner, går videre til den internasjonale finalen i København.

– Seieren er en flott anerkjennelse og gir oss en mulighet til å nå nye høyder internasjonalt, sier Jakob Palmers i Graphiq, som vant Creative Business Cup Norge.

Den norske finalen ble arrangert under Startup Extreme i Bergen der fem semifinalister kjempet om å gå videre til den internasjonale finalen i København i november. Der konkurrerer den norske vinneren med 60 andre nasjoner.

Spennende ny teknologi

– Jeg er svært imponert over vinneren Graphiq og de andre finalistene i årets konkurranse. Mye har skjedd innen kreativ næring i Norge de siste årene, og det reflekteres i høy kreativ standard, gode forretningsideer og spennende ny teknologi. Vi har tro på at Graphiq vil nå langt i den internasjonale konkurransen, sier Margit Klingen Daams, jurymedlem og ansvarlig for kreativ næring i Innovasjon Norge.

Creative Business Cup Norway 2017 gjennomføres som et samarbeid mellom 657 i Oslo, Innovation Dock i Stavanger, Inkubator Salten i Bodø og Work-Work i Trondheim.

Creative Business Cup ble etablert som en nasjonal konkurranse av Center for Kultur og Opplevelse (CKO) i København i 2010, og som internasjonal konkurranse i 2012. Premien er både økonomisk og forretningsmessig støtte.

Blant finalistene var Qnippsit i Oslo, Ope i Stavanger, Ctrl Events i Bodø og PineLeaf Studio i Trondheim.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.