Se Brings eksklusive julehefte

Ernö har laget et 16 siders julehefte ut av Bring-spalten «DM-er vi liker», som ble sendt ut som nettopp DM til team i bransjen i forrige uke.

Gjennom hele 2017 har utvalgte team delt sine DM-favoritter i spalten «DM-er vi liker» på bring.no/dm. Dette har Bring satt stor pris på, og nå som året nærmer seg slutten er det selvsagt naturlig å gi noe tilbake til teamene, og hva passer vel bedre da enn en DM?

Hos Bring vet man at DM er en mediekanal som folk er villige til å bruke lang tid på. Løsningen ble derfor et 16-siders julehefte som hedrer både DM-en og alle de som var vært med på å hedre den.

Alle historiene, kryssordet, oppgavene og art direction er gjort av Trond Vestengen hos Ernö, mens illustrasjonene er gjort av Kjetil Niklas Fornes.

I tillegg har David Richardson, Carl Erik Engelstad, Marie Nilsson, Anita Dahling Almvik og Dagmar Kollstrøm fra Ernö, bistått med å få det hele i havn i god tid før jul. Ansvarlig hos Bring har vært Børre Jensen og Hege Barbara Aarhus.

PS! Hege og Børre lover en fin premie til vinneren av kryssordkonkurransen. Frist for å delta er 31. desember kl. 23.59.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.