Nisjefotografer til Pudder

Stylist- og fotografagenturet Pudder Agency signerer Janne Rugland og Tommy Andresen, to fotografer med mote, mat og vin som sine spesialfelt.

– Vi er utrolig heldige som får lov til å samarbeide med landets beste fotografer og stylister. Nå er vi stolte av å kunne annonsere at vi representerer fotograf Janne Rugland og Tommy Andresen, med mote, mat, og vin som sine spesialfelt, forteller fotografagent Gry Juvodden i Pudder Agency.

– Janne Rugland har med sin intime og rå stil raskt blitt en av de mest etterspurte og spennende motefotografene vi har om dagen, fortsetter hun.

Bidro til Årets kokebok

Om Tommy Andresen fortelles det at han er lidenskapelig opptatt av mat og vin.

– Han har blant annet bidratt med bilder til Kokeboka til Even Ramsvik, «Ny Norsk Mat», som nylig vant prisen Årets kokebok. Han er en spennende fotograf som vi er helt overbevist om at vi kommer til å se mye fra i fremtiden, avslutter Juvodden.

I tillegg til Rugland og Andresen består Pudder Agency av 27 kreative stylister og fotografer, blant andre Renate Torseth, Lasse Fløde, Julie Pike, Einar Aslaksen, Kim Jakobsen To og Truls Qvale.


Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.