Walisisk festival-idyll med norske illustrasjoner

Sunniva Sunde Krogseth illustrerer årets utgave av den uavhengige walisiske musikkfestivalen Green Man Festival.

– Jeg jobber for tiden med den walisiske festivalen Green Man Festival. En festival med et veldig rikt visuelt uttrykk med design gjort av Bread Collective og en ny illustratør hvert år. Og i år altså meg, en Oslo-basert illustratør, forteller Sunniva Sunde Krogseth.

Green Man er primært en musikkfestival, men har også egne arrangementer for litteratur. Den har i motsetning til mange andre festivaler beholdt mye av den opprinnelige hippie-ånden, og foregår uten reklame, sponsorater eller VIP-områder. Det hele skjer i august med headlinere som King Gizzard and the Lizard Wizard, Fleet Foxes, The War on Drugs, John Grant og Grizzly Bear.

Det er det grafiske design-byrået Bread Collective som i år står for hele designbiten, mens animasjonsfilmen er animert av Plastic Horse.

Tidligere år har Green Man brukt illustratører som Aart-Jan Venema, Hedof og Sarah Mazzetti, og nå altså norske Sunniva Sunde Krogseth.

– Det er en veldig gøy jobb, hvor jeg får bygge et visuelt, lekent, rikt og litt mystisk-mytisk univers som er en stor del av festivalens profil, både på nett, sosiale medier og senere på selve festivalen, forteller hun til kreativtforum.no.

I spilleren ser du årets animerte film samt bilder laget for de ulike områdene på festivalen.


Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.