Skildrer autistens indre verden

Se regissør Jakob Ströms film «The Bridge» for den amerikanske stiftelsen SunTrust Foundation.

90129 5d6cd original

Den amerikansk banken SunTrust har en egen stiftelse som hjelper til med å planlegge økomomien til familier med barn som har særskilte behov. Stiftelsens nye reklamefilm er regissert av Jakob Ström, kjent her hjemme som regissør for filmen #kjærepappa for Care Norge samt tv-serien «Torpedoene», blant mye annet.

Her er regissørens egne ord om filmen for SunTrust Foundation:

– Att visualisera ett barn med autism inre värld är självklart en enorm utmaning. Och att sätta tonen var den största utmaningen av alla, för det kan ju inte bara vara «happy», men inte heller läskigt, så jag skapade en värld som både är spännande men också med mycket integritet, forklarer Jakob Ström.

– Min grannes 12-åriga son har autism så det stora testet var att visa filmen för hans mamma, och halvväg igenom föll den första tåren, sen fick jag en kram och bara kärlek. Så nu hoppas jag att den blir mottagen på samma sätt av resten av världen, avslutter han.

I Norge er Ström representert av Tangrystan, og produsent Beate Tangre sparer ikke på godordene.

– Jakob er en fyr som brenner, for den gode saken og den gode filmen. Jeg blir alltid imponert over den hårfine balansen han holder, og hvor godt og nært hjertet han lander med filmene sine. Denne intet unntak.

Jalo Faber har vært filmfotograf på filmen, mens de visuelle spesialeffektene er produsert av Swiss.