Kind mottar fem Red Dot Awards

Designbyrået Kind vinner Red Dot-priser for Bareksten Botanical Gin, Babord Group og Flyt Seaweed.

I snart 65 år har Red Dot Award vært en av verdens største og viktigste designkonkurranser. I år mottar Kind fem priser:

For utviklingen av brandet Bareksten Botanical Gin, verdens mest premierte gin, både for smak og design, får Kind én Red Dot Award. 

Den nye identiteten til Babord Group mottar også én Red Dot Award. 

For arbeidet med det innovative designkonseptet til Flyt Seaweed mottar byrået hele tre stykker, som føyer seg inn i rekken av til sammen 10 internasjonale utmerkelser for supermaten fra øya Austevoll.

I år har den internasjonale juryen vurdert og diskutert 8.700 innsendte arbeid fra hele verden. Først etter en grundig gjennomgang av kvaliteten på designet, håndverket og den kreative gjennomføringen, tildeler jurylederne utmerkelsene.

–  Det har vært et begivelsesrikt år, sier grunnlegger og kreativ leder Tom Emil Olsen i Kind. – I tillegg til disse fem prisene har vi også mottatt troféer i Dieline Awards i Chicago, Pentawards i London, to gull i DNA Design Awards, gull i Harpers Design Awards, gull i Gullblyanten og to gull og et sølv i ED Awards. På toppen av dette ble vi kåret til Agency of the Year av Europen Design Awards, som første nordiske byrå noensinne, fortsetter Olsen.

Rigges for vekst

– Godt håndverk og hardt arbeid kaster også av seg andre steder enn på premiehylla. I Bergen har vi nettopp ansatt en juniordesigner, en motiondesigner og en filmfotograf. I Oslo har vi nettopp flyttet til større lokaler i sentrum. En ny seniordesigner begynner 1. september og flere nye ansikter er på vei inn, forteller avdelingsleder Jan Willy Skjølberg.

 – Og året er enda ikke over, avslutter han.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.