Apt fikk internasjonal designpris

Apt ble fredag kåret til Designer of the Year 2015 av CSS Design Awards.

69217 79366 original
Apt er kåret til Designer of the Year 2015 av CSS Design Awards.

CSS Design Awards er en internasjonal webdesign-konkurranse som premierer designere og byråer for arbeider som flytter grenser innen kreativitet, funksjonalitet og brukervennlighet.

Superlativene flyr veggimellom nå CSS Design Awards karakteriserer vinnerbyrået:

«Apts arbeid er som fra en mesterlig håndverker, med hver jobb omhyggelig utført og polert til perfeksjon. Det er i hvert arbeid opplagt at det eksisterer et symbiotisk forhold mellom Apts über-funksjonelle teknikk og målgruppens behov. Arbeidet utstråler en ungdommelig friskhet som om hvert prosjekt var det første, et verdifullt karaktertrekk i en virkelighet som krever enklere og mer lettfordøyelige bragder fra den digitale kommunikasjonen. Gratulerer Apt!»

– Dette er utrolig gøy og motiverende for oss i Apt. Det er et bevis på at vi leverer godt håndtverk og at jobbene vi lager appellerer til publikum over hele kloden. Det er vi utrolig stolte over, sier Jan Kristian Haavi, fagansvarlig i Apt.

– Det er viktig å nevne at vi aldri hadde klart dette uten våre to samarbeidspartnere i TRY og POL. Med to av Norges beste kreative miljøer får vi leke oss med mange spennende ideer og konsepter. Og det gleder vi oss til å fortsette med i 2016.

Les også intervjuet med Apt hos CSSDA.