Disse vil gjerne visualisere ditt budskap

Sammen med illustratør Terje Tønnessen og designbyrået Commando Group har Nico Gerrard startet Infokraft, et byrå som spesialiserer seg på infografikk

82011 8e906 original
Nico Gerrard og Terje Tønnessen, Infokraft.

Commando Group består av designer og Creative Director Maria Sætre, illustratør Bjørn Brochmann og Studio Manager Nico Gerrard. Nå har de startet opp infografikk-selskapet Infokraft sammen med Terje Tønnessen, illustratøren som har tegnet forsiden på Norges Banks nye pengesedler i samarbeid med designstudioet Metric.

– Vi har gjennom lengre tid opplevd en stadig økende interesse for visuell kommunikasjon som gir innsikt. Infografikk løser konkrete kommunikasjonsbehov, gir gode brukeropplevelser og styrker merkevaren. Vi bestemte oss derfor for å lage et byrå som rendyrker denne formen for kommunikasjon, som kan forklare og tydeliggjøre alt fra enkle tidslinjer og beskrivelser til kompliserte prosesser og årsakssammenhenger, forteller Gerrard.

Animasjon i filmen er gjort av James Martin.

Infokraft har til nå jobbet med Aftenposten, Entra ASA, Folketrygdfondet, Mustad Eiendom, Norsk Brannvernforening og NIBIO.Annonse: