Duo vant elev-sølv

Dagen etter at de høstet gull for arbeidsgiveren sin, vant Try-teamet Sara Marie Hødnebø og Caroline Ekrem sølv i Clios studentkonkurranse med en kampanje laget i anledning lanseringen av «The Expendables 2».

37434 5986a original
Sara Marie Hødnebø og Caroline Ekrem

For lanseringen av actionfilmen «The Expendables 2» lagde de daværende AD-studentene på Westerdals, Sara Marie Hødnebø og Caroline Ekrem kampanjen «The next epic one liner». Arbeidet er teamets oppgavesvar på Future Lions-konkurransen i Cannes Lions, der de deltok sommeren 2012.

Det er medstudent Marcus Pedersen som har design på jobben.

Hødnebø og Ekrem var også team med blant andre Lars Joachim Grimstad og Egil Pay på jobben «Nei er Nei» for Amnesty, en jobb som endte i Clio-gull for Try/Apt onsdag kveld.

Hødnebø og Ekrem var to av seks studenter som fikk sjansen til å hospitere et år hos Try fra august i 2011, et engasjement som resulterte i jobb nøyaktig et år etter som ett av ni kreative team i byrået. Teamet har det siste året vunnet en rekke prestisjefylte priser både her hjemme og internasjonalt, blant annet Gull i Gullblyanten (elevklassen), Yellow pencil i D&AD, Sølvmikk og Aftenposten Best.