En brikke for barna

I stedet for å gi julegaver til kundene sine, bidrar Try/Apt i år til Streetlight, barnehjemmet på Fillipinene som ble lagt i ruiner etter tyfonen. Nå oppfordrer de alle andre i bransjen til å gjøre det samme.

40903 cf31c original

Try/Apt har laget en liten kampanjeside som de har sendt ut til kunder og samarbeidspartnere i dag. Samtidig oppfordrer de alle andre i bransjen om å bidra i gjenoppbyggningen av Streetlight.

Streetlight ble etablert av Erlend Johannesen i 2006 som det eneste håpet for barn med en håpløs fremtid. Med base i Tacloban på Fillipinene driver organsisasjonen et utrettelig arbeid for å gi så mange av disse barna som mulig en trygg oppvekst.

– Som et skjørt puslespill ble livsverket til Erlend Johannesen blåst i stykker under en av de største stormene som noen gang har herjet på jorden i vår levetid. Nå trenger Streetlight hjelp til å bygge opp igjen barnehjemmet, oppfordrer byrået.

Se kampanjesiden her.

Oppdatert: Tar oppfordringen

Kort etter publiseringen av artikkelen tikket det inn en melding fra Ola Narum Berg i Bacon OSL:

– Vi tar oppfordringen fra Try/Apt, dropper kreatør/relasjons-vinflasker i år og gir istedet til pengene til barnehjemmet på Filippinene.

– Vi oppfordrer samtidig andre produksjonsselskap til å gjøre det samme, sier Narum Berg.