Flytter sammen på Tøyen

Innholdsbyrået dyson.drager og grafisk design-byrået Lid&Wiken har flyttet sammen i nyoppussede lokaler på Tøyen.

82803 ee0a2 original
Fra venstre: Kjerstin Ofstad Drager, Eva Sætereng Wiken, Natasha Lid Bjørdalsbakke og Astrid Dyson. Foto: Alex Ansensi

– I dag er det historiefortelling som gjelder, men uten en god strategi og et godt konsept i bunn, kommer man ingen vei med det man har å fortelle, sier Astrid Dyson og Kjerstin Ofstad Drager, gründerne bak dyson.drager.

De startet opp innholdsbyrået sitt i 2014, året etter at Natasha Lid Bjørdalsbakke og Eva Sætereng Wiken etablerte Lid&Wiken. L&W forteller at det nye samarbeidet gjør det lettere å hjelpe kundene med å spre budskapet sitt.

– Hos oss finner du spesialister på tekst, sosiale medier, PR, grafisk design og reklame under samme tak. Vi har vokst fra fire til ni ansatte på kort tid. I tillegg benytter vi oss av et knippe dyktige frilansere.

Ut av gründerkollektiv, inn i egne lokaler

– Det å vokse som bedrift på egenhånd kan være både vanskelig og kostbart. Å gå inn i en «forlovelsesfase» med gründere som tilbyr noe annet enn oss selv, er en fin måte å vokse på, ifølge Astrid Dyson.

– Vi merker effekten av å kaste idéer til hverandre over bordet, i stedet for å avtale drodlemøter. Vi spiller hverandre bedre, supplerer Eva Wiken.

L&W og dd framhever det positive i å teste hverandres egenskaper i form av felles prosjekter og kontor. De anbefaler gründere å flytte seg ut av gründerkollektiv og inn i egne lokaler. På den måten viser man nye og gamle kunder at man står på egne ben og satser for fullt.

Et område i endring

Tøyen er et område i utvikling, og et populært oppholdssted for entreprenører.

– Vi er ikke alene, Tøyen Startup Village er godt i gang med å etablere seg på Tøyensenteret. Bydelen er full av spennende impulser. Dessuten er det fordelaktig å ligge så sentralt til, nå kan kundene lett kan stikke innom om de ønsker det, med kollektivtrafikken rett utenfor døra.


Annonse: