McCann neste stopp for Ruter

Skal få flere til å reise kollektivt

38993 ea7fc original
Fra Ruter: Vibeke Harlem, Vibeke Skar, Ellen Mari Rogde og Yvonne Waage. Fra McCann: Stein Simonsen, Torstein Greni, Thale Høy-Petersen, Ingrid Lea, Bjørn Erling Solberg og Tone Bøygard. Foto: Fredrik Myhre

Ruter har nettopp gjennomført en anbudskonkurranse. McCann trakk det lengste strået og ble valgt som hovedleverandør for Ruters reklamebyråtjenester de kommende tre årene.

– Det har vært en spennende og krevende prosess, forteller Vibeke Harlem, markedssjef i Ruter.

– Det var viktig for oss å finne et byrå som hadde en tydelig byråfilosofi, var konkrete på sine konkurransefortrinn opp mot Ruters behov og kunne vise til godt innsiktsarbeid, fine kreative uttak og gode resultater. McCann fremstod som offensive og tydelige gjennom hele prosessen og vi likte godt sammensetningen i teamet. Kombinasjonen av Stein og Torstein samt Thale og Ingrid, står for oss som en av de mest spennende miksene av norske kreatører. Ruter står nå foran et veiskille i kommunikasjonsarbeidet og gleder seg til veien videre med McCann, sier Harlem.

Seiersrus og ærefrykt

– Det er alltid motiverende å få bekreftelser på at vi tenker og gjør de riktige tingene. Og seiersrusen henger fortsatt litt i oss etter å ha vunnet Ruters tillit. Nå kommer hverdagen, og vi skal begynne å levere på de forventningene vi selv har skapt via dokumenter og møter. Det har vært beinhard konkurranse om dette anbudet, så vi er selvsagt veldig krye over å ha gått seirende ut. Vi gleder oss til oppstart, samtidig som vi går inn i det med ørlite ærefrykt, sier kundeansvarlig i McCann Bjørn Erling Solberg.

– Det er få ting som er så tilslutningsbart som at det er smart å reise kollektivt. De fleste rasjonelle poengene knyttet til denne sannheten er vel allerede scoret, men vi tror det finnes flere strenger å spille på, som i sin tur kan åpne for nye spennende og effektive kommunikasjonsløsninger, sier McCann-teamet som skal jobbe med Ruter.

I tillegg til Ruter, har McCann så langt i år vunnet kunder som Storebrand, Flytoget og Statkraft.



Annonse: