Kreativt Forum får nye juridiske samarbeidspartnere

Kreativt Forum har inngått samarbeidsavtale med Advokatfirma Grandal Haug, som tilbyr rabatterte priser til medlemmer av Kreativt Forum.

Morten Grandal
Morten Grandal.
Frode Elton Haug
Frode Elton Haug. Foto: Kimm Saatvedt

Kreativt Forum har fra januar 2021 inngått samarbeidsavtale med Advokatfirma Grandal Haug, som tilbyr rabatterte priser til medlemmer av Kreativt Forum.

Advokat Morten Grandal og advokatfullmektig Frode Elton Haug har tidligere jobbet i Forbrukertilsynet som henholdsvis advokat og juridisk direktør med spesialkompetanse innen markedsføringsrett. Sammen har de utgitt boken «Markedsføringsrett i et nøtteskall». Morten Grandal har gjennom flere år vært en av hovedforeleserne i KF-kurset Markedsføringsrett med RRA-sertifisering og kjenner vår bransje godt.

Morten og Frode tilbyr blant annet rådgivning før kampanjer, produktlanseringer og kommunikasjon i sosiale medier. Firmaet tilbyr både en rask vurdering («Grønt, gult eller rødt lys») og en mer grundig vurdering og mulighetsanalyse.

Priser for Kreativt Forums medlemmer:
Første time koster 900 kr (eks. mva.), deretter 1800 kr (eks. mva.) i timen inntil 10 timer. Deretter er det vanlig pris (2500 kr i timen eks. mva.).

Ta kontakt med Morten eller Frode her.