Onsum blir styreleder i Good Morning

The North Alliance-gründer Helge Onsum har engasjert seg i enda et norsk byrå. Nå blir han styreleder i Good Morning. – Et veldig spennende miljø som kombinerer design, kreativitet og teknologi, sier Onsum.

71110 6e846 original
Helge Onsum og Eirik Fjellaksel. Foto © Good Morning

Byråveteranen Helge Onsum har tidligere bygget opp Aegis Media Norge (nå Dentsu Aegis Network Norge), er kjent som med-gründer av den nordiske byrågiganten North Alliance og som styreleder i flere kommunikasjonsmiljøer, som RED Gruppen og Oculos. Nå starter han opp hos Good Morning hvor han vil fungere som styreleder.

– Med Helge på laget får vi en solid strategisk kompetanse som vil komme både Good Morning og våre kunder til gode. Han er uten tvil en tungvekter i bransjen og vil spille en viktig rolle i Good Mornings videre utvikling, sier byråleder, Eirik Fjellaksel.

– Good Morning er på mange måter en liten juvel som har glitret en stund, men som har ligget litt under radaren i det norske kommunikasjonslandskapet, sier den nyvalgte styrelederen i selskapet.

– Det er vanskelig å sette en merkelapp på byrået, men Good Morning har bevist at de kan skape magi i grenselandet mellom design og teknologi, og er virkelig et frisk pust i den norske kommunikasjonsbransjen. Dette gleder jeg meg til, avslutter Onsum.

Forener teknologi og kommunikasjon

Good Morning var tidligere et digitalt produksjonsselskap, men har de siste årene hentet inn kompetanse på rådgivning, kreativitet, innovasjon, innhold og tekst.

– Vi elsker selve håndverket i det vi leverer, og har stor tro på å balansere det kreative med det teknologiske for å lage nyskapende markedskommunikasjon som fungerer, både nasjonalt og internasjonalt. Vi har en spennende tid foran oss, og Helge Onsums erfaringer fra å jobbe på norsk, nordisk og internasjonalt nivå vil være til god nytte, avslutter Fjellaksel.