Oslo Medtech + Superblaise

Superblaise melder at de starter det nye året i toppform etter å ha fått Oslo Medtech på kundelisten.

81732 d6362 original

Oslo Medtech er en klynge bestående av flere bedrifter som driver med innovasjon innenfor helseindustrien. Måten de driver huset på minner mye om 657 Oslo på Fredensborg, som Superblaise er en del av.

– Det gjør oss til en ideel match. Vi kan kjenne oss igjen i måten å arbeide på, og på den måten har vi også stor forståelse for- og innsikt i deres forretningsmodell, sier byråleder i Superblaise, Joachim Levin.

I tiden som kommer skal Oslo Medtech utvikle seg mot å bli en global ledestjerne for helseinnovasjon. Superblaise skal i denne prosessen blant annet bidra med endring av selskapets merkevarestrategi, oppdatering av profilen, og nye digitale løsninger i samarbeid med Kodebyraaet.

– Vi vet at en viktig del av denne jobben handler om å bli best på informasjon og historier om helseinnovasjon. Oslo Medtech utvikler ikke bare sterke helsebedrifter, men påvirker også enkeltmenneskene som gjennom utviklingen som foregår i bedriftene på huset, får en bedre hverdag. Det er det som gjør dette til en så fantastisk fangst for oss, avslutter Levin.