Ruster opp Good Morning-styret

Digitalbyrået Good Morning får Morten Micalsen og Nils Petter Nordskar inn i styret.

22132 ced95 original
Nils Petter Nordskar, Thomas Moen og Morten Michaelsen. Foto: Good Morning

– Med disse to tunge og erfarne ressursene på laget, tror jeg vi raskere kan ta ut det potensialet som bor i dette unge selskapet, sier byråleder Thomas Moen.

Good Morning har spesialisert seg på å levere teknologi og design hovedsakelig til reklamebyråer.

Styreleder Micalsen

– Good Morning holder høy internasjonal klasse og er et miljø som kan bidra til å sette norske kunder og byråer på det internasjonale kartet, sier Morten Micalsen, som går inn som styreleder.

Han er til daglig administrerende direktør i mediebyrået Mindshare og har gjennom de siste 20 årene markert seg med en rekke priser innenfor reklame og media, blant annet Mediaforums Hederspris og ikke minst Æresprisen i Stella.

– Det skal bli interessant å komme så tett på digital produksjon igjen, sier Nils Petter Nordskar. Han startet et av Norges første nettselskaper allerede i 1995, New Media Science (nå Bouvet). Nordskar stod midt oppe i internett­oppstarten i Norge og fikk med seg både dotcom­oppturer og dotcom­crashet ved tusenårsskiftet. For sin innsats i nettbransjen ble han førstemann ut i Norge som fikk INMAs pris Årets Internettperson, i 2003.

– Jeg er dypt imponert over kvaliteten på det Good Morning har levert de siste årene. Nå gleder jeg meg til å starte arbeidet med å få på plass gode strukturer og fokusere på god, digital kommunikasjon igjen, sier Nordskar.