Skal peke vei for shipping-bransjen

Dinamo skal jobbe med Det Norske Veritas-GL om bærekraftig shipping.

43102 651ea original

Dinamo ble invitert med av Medvind eventbyrå til et anbud for å jobbe med DNV-GL om å formidle kunnskap om hvordan shipping-bransjen vil utvikle seg og se ut i fremtiden.

– Prosjektoppsettet hos Dinamo er profesjonelt og faglig sterkt. Det er ikke uvanlig å finne konsulenter som har fageksperter med kunnskap og gjennomføringsevne, men et slik framtidsprosjekt som vi nå gjennomfører stiller krav til mer enn målbare parametere. Humor og god kjemi er denne hemmelige ingrediensen som gjør DNV-GL sitt samarbeid med Dinamo til en utrolig positiv opplevelse. Dette gjør at alle yter det litte ekstra som gir det unike resultatet, sier Eskil Kjemperud fra DNV-GL.

En bærekraftig shippingframtid

Det er et særskilt fokus på kravene og mulighetene som en bærekraftig fremtid vil innebære. DNV-GL har gjort og gjør et stort analysearbeid i dedikerte team med ingeniører, analytikere og forskere over hele verden. Disse teamene finner trender, drivere, barrierer og ikke minst veiene til løsninger for å gjøre shipping bærekraftig, også i fremtiden.

– Det har blitt gjort en grundig jobb av spesialister fra DNV-GL over hele verden med å finne og utkrystallisere de viktigste faktorene som kommer til å påvirke fremtidens shipping. Selv om DNV-GL ikke har alle svarene eller makten til å forandre verden alene, ønsker de å gjøre sin del for å en bærekraftig shipping-bransje i fremtiden. Vi synes selvsagt det er givende og spennende å få være en del av dette, sier digital rådgiver i Dinamo, Christian Westerberg Thoresen.

Dinamo forteller at de landet på et konsept som svarer godt på kommunikasjonsutfordringene. Jobben startet før sommeren 2013 og løsningen går på lufta i februar 2014. Det er meningen at løsningen skal brukes både som en dynamisk presentasjon i møter, og på messer. Det skal også kunne brukes som en allmenn tilgjengelig og visuelt drevet rapport.

Teamet som arbeider på prosjektet er kunde- og prosjektansvarlig Marte Listhaug, digital rådgiver Christian Westerberg Thoresen, tekstforfatter Bjørn Tumyr, senior designer Hans Christian Øren, illustratør Ben Høst, digitalt fagansvarlig Terje Karlsen, utvikler Marius Grette og utvikler Mathias Bergersen. Samarbeidspartner på animasjon: Babusjka.