Tre til Superblaise

Superblaise ansetter tekstteamet Simon Alfred Ström og Eirik Riis Mossefinn, samt kaospilot Ida Notvik.

73984 cf6e1 original
Eirik Riis Mossefinn, Simon Alfred Ström og Ida Notvik. Foto © Superblaise

I februar kom Eirik Riis Mossefinn og Simon Alfred Ström til Superblaise i forbindelse med praksisperioden på Tekst og Skribent-linjen på Westerdals Oslo ACT. Ifølge byråleder Joachim Levin er de kreative og dyktige menn med skyhøy arbeidskapasitet. Nå har Levin sikret seg at de blir værende som kreatører i Superblaise.

– Som team liker vi å jobbe med reklame, men også med redaksjonelle og kunstnerlige konsepter. Superblaise har en moderne forståelse av hva kommunikasjon er som passer oss perfekt. Og siden vi begge er tekstforfattere er det digg å vite at Superblaise har sykt bra designere, sier de to.

Byrået har også klart å sikre seg Ida Notvik. Hun er utdannet ved Kaospilot i Århus, Danmark, og er en hardcore gjennomfører. Tidligere i vår arrangerte hun Oslos Supermarked med over 2000 besøkende. Nå skal hun sjonglere stillingen som prosjektleder hos Superblaise og på 657 Oslo.

De siste ukene har trioen jobbet sammen for å lansere Masiver.com.

Noen ganger møter vi folk som bare stemmer og alt klikker på plass. Sånn er både Eirik, Simon og Ida. Mens Eirik og Simon skal få arbeide med noen skikkelige utfordringer hos byråets kunder, har Ida overordnet oppsyn med de lange linjene. Uten ren gjennomføringskraft vil vi aldri klare å nå målet vi har satt oss om å faktisk både være kommersielle i vår drift og gjennomføre egne prosjekter som er viktige for oss, akkurat slik som Masiver.com, sierJoachim Levin.