Morten Aass ny styreleder i Dinamo

Tidligere administrerende direktør og sjefredaktør i TVNorge, Morten Aass, er innstilt som ny styreleder i kommunikasjonshuset Dinamo.Aass ble innstilt av en samlet valgkomite og blir formelt valgt på en ekstraordinær generalforsamling 24 februar.

Oppfyller kravene
– Aass oppfyller samtlige av valgkomiteens kriterier, og har særlig gjennom sitt arbeid med TV Norge vist evne til å skape resultater gjennom medarbeidere. Aass er en utålmodig leder som er sterk på visjoner, verdier og mål. Dette er en profil som samsvarer med Dinamos sterke kultur. Samtidig har han god forståelse for de markedsutfordringer selskapet og bransjen står ovenfor fremover, sier administrerende direktør i Dinamo, John Arne Medalen.

Offensiv satsing Morten Aass som har tung styreerfaring, blant annet fra SBS Radio og SBS Broadcasting Ltd,  ble også tildelt lederprisen «Kunsten å lede» i 2005. Nå ser han frem til sitt nye styrelederverv.
– Kommunikasjonshuset Dinamo er kanskje det mest komplette kommunikasjonshuset i Norge, og med en inngang på kommunikasjonsutfordringer på 360 grader, samt holdningen om å skape resultater sammen, gleder jeg meg til å bidra og bli en del av den kjente Dinamokulturen.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.