Manheim ny sjef i Mediafront

Kjetil Manheim blir administrerende direktør i Mediafront. Manheim kommer sist fra Creuna, og har tidligere vært med på å bygge opp selskapene Mogul og Tarantell.



Kjetil Manheim har jobbet med interaktiv kommunikasjon og forretningsutvikling siden 1995, sist i stillingen som direktør for forretningsutvikling i Creuna.
– Mediafront er kanskje et av de mest spennende miljøene Norge har innenfor interaktiv kommunikasjon og markedsføring, og jeg tar det som en anerkjennelse at de ønsker å ha meg med i teamet. Internettbransjen er i endring, og fremveksten av stadig mer integrerte og rike webløsninger og internettkampanjer gjør at det ligger mange og spennende muligheter for selskapet fremover, uttaler Manheim i en pressemelding.

Gründer, bli ved din lest. MediaFront ble ranket som verdens 15. beste interaktive reklamebyrå i 2008. Byrået har vunnet en rekke internasjonale priser og gjorde i fjor furore ved å hente hjem en Grand Prix i Cannes Cyber Lions.
– MediaFront har nådd en størrelse og posisjon som krever en mer profesjonell person til å håndtere og utvikle. Gründerne ønsker altså å bli ved sin lest. Fokusere på sine fagfelt, å overlevere foretningsutviklingen og styringen av selskapet til en bedre egnet person, sier Charlotte D. Brecke, daglig leder og en av gründerne av MediaFront.