Lund og Nordskog til Paradox

Produksjonsselskapet Paradox ruster opp både på produksjons- og regisiden, med henholdsvis Jannecke Nordskog og Martin Lund.



Jannecke Nordskog er ansatt som ny junior producer. Hun kommer fra stillingen som Daglig leder i Soulpolice, og har tidligere vært daglig leder i Stig og Sten, prosjektansvarlig i Drop Out productions og produkssjonsjef i RubiconTV.
– Hos oss i Paradox Reklamefilm har Jannecke fått den ærerike tittelen «Potet». Det betyr at vi skal bruke henne for alt hva hun er verdt. Og det er ikke lite, sier produsent Gry Sætre.

På regisiden har selskapet kapret Martin Lund, prisbelønt eks-kreatør med bakgrunn fra Kitchen og nå nyutdannet regissør fra Filmskolen på Lillehammer. Lund har de siste tre årene vært representert gjennom Fredrik Fiction. Han vant gullstolen i Grimstad for sin første kortfilm «Hjemmekamp» i 2004, som også ble sendt til Sundance.
– Martin har gjort rent bord i Gullblyanten og vunnet priser i Cannes. Han er rett og slett sjeldent ambisiøs og lovende, og det er ikke uten grunn at vi kaller ham The Talented Mr. Lund, sier Sætre.