Grafisk designer til Fasett

Fasett starter opp høstsemesteret med en ny medarbeider: Grafisk designer Eva Ebbesen Munkvik.– Med Eva har vi fått mye erfaring innen design, med hovedvekt på nett- og mobilløsninger til oss i Fasett. Hun har gjennom store nettprosjekter de siste årene lært seg svært mye om merkevarebygging på nett. Og akkurat dét er det hun skal jobbe mest med i Fasett, sier daglig leder i Fasett, Pål Hjorth Berge.

Ebbesen Munkvik er utdannet ved University of Brighton, School of Art and Communication og har en bachelor-grad i grafisk design. Byrået opplyser at hun har bred erfaring innen design i flere kanaler, men med hovedvekt på nett- og mobilløsninger, og har via mange nettprosjekter bygget opp stor kompetanse på digital merkevarebygging.
– Vi er veldig glade for at Eva valgte å begynne hos oss. Hennes erfaring og kunnskap omkring nettløsninger og skjermbasert design skal bidra til at Fasett i økende grad skal bistå våre kunder online i tiden fremover, sier Berge.

Ebbesen Munkvik har blant annet jobbet i selskaper som Icon Medialab og nå sist Making Waves. Hun er allerede i gang med flere både store og små nettprosjekter for kundene til Fasett.

Kommentarer

Per Thoresson Lund

Ansatt i MK Norway

7 år, 9 måneder siden

Hei Eva! Har det blitt Siddis av deg? Gratulerer med jobben og lykke til!