Kitchen styrker sin digitale kompetanse

Stadig fokus på nye medier, nye muligheter og solide løsninger bringer flere kloke hoder til Kitchen.

8817 115c4 original

Sistemann inn er Cristopher Einarsrud. Han har bakgrunn fra Mediafront, Tribal DDB og Anorak, og er nå Kitchens web-lingvist i språk som Actionscript, PHP, XHTML, CSS, XML, FBML, Javascript, jQuery og MySQL.

Fra USA kommer James Martin. Med sin ekspertise innenfor motion graphics, sammensetting og animasjon vil han på samme måte som Christopher jobbe tett med teamene, og være med på å løfte det kreative sluttproduktet. James har erfaring fra byråer i både Seattle (Digital Kitchen´s) og Helsinki (Fjord, Vim og Vigor), med prosjekter innenfor TV, film, web og mobil. I tillegg har han jobbet med flere store prosjekter innen kunst, film, musikk og mote.

– Vi nærmer oss snart det punktet hvor halvparten av det vi gjør er digitalt i en eller annen form. For å hele tiden ha tilgang på de beste produksjonsmiljøene og "cutting edge" løsninger har Kitchen tatt et strategisk valg om å kjøpe mye av produksjonen ute. Samtidig er det viktig å ha et miljø og en kompetanse hos oss som matcher både kundenes behov og produksjonsmiljøenes ekspertise. Det miljøet vil vi fortsette å styrke. I den forbindelsen er vi svært glade og takknemlige for at vi har fått tak i de to personene vi tror er best egnet til å bringe oss enda et steg i utviklingen, sier Haakon Dahl.

Bildet: Christopher Einarsrud til venstre og James Martin til høyre.