Halvorsen til R/GA New York

Morten Halvorsen (27) har det siste året har jobbet hos Leo Burnett Chicago i tospann med Hallvard Fjeldbråten. Nå melder han overgang til R/GA.

10656 4046e original

Halvorsen gikk ut av Westerdals i 2009 med metall i Clio, AKQA Future Lions, D&AD, Young Guns, Gulltaggen og Gullblyanten i ryggsekken. Det siste året har han jobbet i spesialenheten Energy Pool i Leo Burnett, hvor han har jobbet på kontoer som Coca-Cola, Kellogs, Samsung, Norton, Nintendo og Allstate.

R/GA ble i fjor kåret til «Digital Agency of the Decade» i AdWeek, og stakk i samme kåring av med «Digital Campaign of the Decade» for Nike+.

R/GAs hovedkontor ligger i New York, med kontorer i San Francisco, Chicago, London, São Paulo, Buenos Aires og Singapore. Bob Greenberg, global CCO, var i fjor juryleder i Integrated- og Titanium-juryen i Cannes, mens Nick Law, CCO for New York, skal sitte som juryleder for den interaktive delen av konkurransen i år.

Rasmus fra Berghs. I R/GA skal han jobbe med merkevarer som Nike, Mastercard og Walmart, og skal jobbe i team med Rasmus Keger, som gikk ut fra Berghs i 2009. Keger var en av de mest premierte studentene i verden i 2009, med Best in Show i One Show, Gull i Clio og han var en av de fem vinnerne i Future Lions.

Et dumt spørsmål, kan hende, men hvorfor R/GA?
– Jeg har i det siste ønsket å bevege meg mer mot et byrå med digital fokus, og R/GA var helt på toppen av listen min, så det var ikke så mye å tenke på da jeg fikk sjansen der. Det at jeg kjenner Rasmus fra før er selvsagt en bonus, og det skader heller ikke at byrået ligger i New York.

Og hva med Hallvard?

– Det blir trist å ikke ha Hallvard der, men våre ønsker og livssituasjoner tvang oss til å gå forskjellige veier. Hallvard er ikke bare en fantastisk fyr, men også en vanvittig flink tekstforfatter, så selvsagt blir han savnet.

Halvorsen starter i R/GA så fort hans nye arbeidstillatelse er i boks, og i mellomtiden jobber han frilans fra New York.