Anjali Bhatnagar til Halogen

Bhatnagar begynner fra 1.oktober som leder med overordnet ansvar for alle prosjekter, prosesser og infrastruktur i det digitale design- og kommunikasjonshuset Halogen.

Anjali blir en del av ledergruppen og rapporterer til daglig leder Lillian Olsen.
– Anjali vil styrke Halogens evne til å levere prosjekter av høy kvalitet, og bidra til å sikre at den store bredden i digitale tjenester Halogen tilbyr kommer alle kunder til gode. Med den vekst Halogen har hatt de siste årene er Anjalis erfaring og kompetanse verdifull for å utvikle struktur og lønnsomhet videre. Vi gleder oss til at Anjali begynner i Halogen, sier Olsen.

Anjali kommer fra stillingen som operations direktør i Creuna, der hun hadde ansvar for lønnsomhet og leveranser for samtlige kundeprosjekter. Hun har i Creuna også hatt ansvar for etablering av offshoreutvikling i Ukraina og India. Før Creuna hadde Anjali stilling som produktdirektør i Geodata med ansvar for ledelse og utvikling av samtlige GIS-produkter. Hun har tidligere også jobbet i Telenor Mobil og Telenor Telekom Solutions.

Halogen har gått fra 40 til 60 ansatte på under ett år. Tidligere i sommer ble også salgs-og markedssjefen Helene Graver hentet fra Creuna til Halogen.

Foto: Halogen

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.