Får ansvar for drift og lønnsomhet

Ole Morten Damlien er ansatt som COO i Creuna.



Med lang erfaring, blant annet fra Accenture, blir han sentral i profesjonaliseringen av Creunas leveranseprosesser og kundeforhold.

– Creuna er en prisvinnende og innovativ aktør i et marked der teknologi og kanaler endres hurtig. Jeg er stolt over å få bidra til at Creuna i enda større grad skal kunne gi sine kunder løsninger som bidrar til økt salg og inntjening og en styrket posisjon, sier Ole Morten Damlien.

Han legger til at han er svært stimulert av Creunas mål om å bli det ledende selskapet innen digital kommunikasjon i Norden.

Kan hav og sjø. Damlien er utdannet oseanograf. Han har bakgrunn fra Accenture og Opera Software og har jobbet med rådgivning og prosjektledelse for store og toneangivende selskaper.
– Creuna skal fremover i enda større grad fokusere på å profesjonalisere og kvalitetssikre leveranseprosesser og kundeforhold, sier CEO Gaute Engbakk i Creuna.

– Med sin lange erfaring med komplekse leveranser i næringslivet, både i Norge og internasjonalt, blir Ole Morten Damlien en sentral person i dette arbeidet, avslutter Engbakk.