Kreative forsterkninger til Fasett

Anne Cecilie Flakstad og Sturla Rødstøl har begge begynt i stavangerbyrået Fasett i løpet av sensommeren.

Anne Cecilie Flakstad er 32 år og utdannet grafisk designer for digitale medier. Hun har bakgrunn fra DDB og Oktan-gruppen i Oslo og har også jobbet i forskjellige IT-selskaper samme sted. Anne Cecilie flyttet til Stavanger på vårparten og fikk ikke mange månedene som freelancer før hun heldigvis valgte å begynne i Fasett.

Nyutdannede Sturla Rødstøl er 24 år kommer rett fra Westerdals School of Communications. Der utmerket han seg på flere områder, ikke minst i praksisperioden hos reklame- og designbyrået TBWA/Frank. Sturla flytter tilbake til sin fødeby når han nå begynner hos Fasett som AD.

– Jeg er svært glad for at vi nå får med oss to kreatører som kan komme med viktige og gode bidrag til Fasetts videre utvikling. For å kunne skape verdier, er det viktig at vi stadig fornyer oss, utvikler oss og løser utfordringer for våre kunder på stadig mer engasjerende og nytenkende måter. Disse ansettelsene er således et viktig steg i riktig retning, uttaler en svært fornøyd daglig leder i Fasett, Pål Hjorth Berge.

Foto: Fasett

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.