Til Trigger Oslo

PR-byrået styrker fokuset på offentlig sektor med ansettelsen av Johannes Fjose Berg, som har bakgrunn fra NITO, Kunnskapsdepartementet og Ungdomsinformasjonen i Oslo.

Byrået, som allerede jobber med kunder som NHO og Klima- og Forurensningsdirektoratet, styrker seg ytterligere innen offentlig sektor og organisasjonslivet.

– Aktører i offentlig sektor og organisasjonslivet jobber med områder som er viktig for folk. Det er det beste utgangspunktet for skape engasjement i fortjente kanaler. Med Johannes på laget er vi klare for å bryne oss på enda flere offentlige oppgaver i tiden fremover, sier Preben Carlsen, daglig leder i Trigger Oslo.

Vil blogge om byrålivet. Johannes Fjose Berg kommer fra stillingen som kommunikasjonsrådgiver i NITO (Norges Ingeniør- og Teknologorganisasjon) og har tidligere bakgrunn fra Kunnskapsdepartementet, Ungdomsinformasjonen i Oslo og som leder i Studentenes Landsforbund.

– Johannes er først og fremst en drivende dyktig rådgiver som vil tilføre kundene våre unik kompetanse, faglig engasjement og en god dose humor og arbeidsglede. Han er tidligere kåret til Norges nest beste kommunikasjonsblogger, og har varslet at han vil blogge om sitt møte med byråverden. Det ser vi frem til med skrekkblandet fryd, sier Carlsen

– Trigger er et av de mest spennende kommunikasjonsbyråene i Norge. Her henger man seg ikke opp i definisjoner av verken PR eller markedsføring, men leverer faktiske resultater for kundene. Måloppnåelse for kunden gjennom engasjerende kommunikasjon er den hellige kua, sier Johannes Fjose Berg, om hvorfor han valgte Trigger Oslo.

Foto: Trigger

Kommentarer

Morten Isachsen

6 år, 10 måneder siden

Godt valg begge to!