To digitale hoder til Maxus

Mediebyrået Maxus styrker sin digitale kompetanse med ansettelse av Cecilie Figenschou som digital direktør og Trine Kvam Hviding som digital rådgiver.– Maxus har et stort fokus på kreative og effektive løsninger innenfor digitale kanaler. Nytenkning og nysgjerrighet er viktige egenskaper. Ved å utvide teamet med to nye digitale hoder posisjonerer Maxus seg enda sterkere for å nå våre kunders målsetninger og utfordringer, sier administrerende direktør Nathalie Eyde Warembourg.

Cecilie Figenschou kommer fra stillingen som Digital Business Developer i Color Line, og har tidligere jobbet som Online Marketing Manager samme sted, og som internettansvarlig i DFDS.

Trine Kvam Hviding har i de siste fire årene jobbet som markedssjef for Austrian Airlines i Norge, og har tidligere jobbet både med salg og markedsføring av flere flyselskaper i Lufthansa Gruppen.

– At begge kommer fra annonsørsiden, og fra reiselivsbransjen, er ren bonus. Det gir oss et viktig kundeperspektiv samt at de har jobbet i en bransje som vet hvordan man utnytter potensialet som finnes i digitale kanaler. Dette er uten tvil et stort konkurransefortrinn for våre kunder, sier Warembourg.

Begge har allerede begynt i jobben.

Maxus har kunder som blant annet Toyota, Jysk, Unilever, Synsam, Ski-VM, Hansa Borg Bryggerier, Scandic Hotels og Swix.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.