Digitale krefter til Dinamo design

Kommunikasjonshuset har et større og mer helhetlig designmiljø enn tidligere.

6026 7cc0a original


Etter omorganisering i Dinamo har designerne fra den tidligere digitale enheten Soulpolice flyttet til Dinamo Design, slik at designkompetansen nå er samlet i et integrert og helhetlig designmiljø.

– I dag skal design leve på vesentlig flere flater enn tidligere, og et samlet designmiljø er en naturlig del av denne utviklingen. Det gir en fin synergieffekt mellom det digitale og det tradisjonelle, der designere med ulike kompetanseområder og interessefelt samarbeider og lærer av hverandre. På denne måten vil vi enda bedre kunne dekke de ulike utfordringene en kunde måtte ha, og hjelpe dem nå målene de har satt seg, forteller leder i Dinamo Design, Lena Stølen.



Står sterkere. Tilskuddet av spesialister på design for digitale flater gjør at Dinamo kan tilby et bredere spekter av tjenester.

– For oss i tidligere Soulpolice er dette et naturlig og kjærkomment steg videre mot en bredere tilnærming til hvordan designoppgaver løses. Med den stadig voksende bruken av nye digitale enheter som touchpoints, smarttelefoner og ikke minst nettbrett ser vi at konvensjoner står for fall, og da vil et samlet designmiljø være både nyttig og viktig, sier tidligere kreativ leder i Soulpolice, Erlend Tangen Istad.

Spennende tider. Tangen Istad forteller at stadig flere designere blir inspirert til å utforske det spennende rommet som ligger i samhandling mellom det analoge og det digitale. Dette kommer kundene til gode i form av nye og velfungerende designløsninger.

– Vi ser eksempler på at digitale designere i større grad enn tidligere tar i bruk virkemidler fra det analoge, samtidig som nye fagfelt som tjenestedesign oppleves inspirerende for tradisjonelle designere. Når vi ser dette i sammenheng med at vi lever i en tid hvor kommunikasjon og merkevarebygging i større grad handler om innovasjon og utvikling av tjenester, er det egentlig bare fantasien som setter begrensninger for hvor langt vi kan gå, sier Tangen Istad.